Hotel-Cafe-Restaurant “De Oude Smidse”
Hotel
Hotel
Restaurant
Bistro
Omgeving en Activiteiten
Arrangementen
Groepen
Agenda
Agenda
Openingstijden
Contact
Reserveren
Foto`s
Zoover
arrangementen hotel Eemshaven

Hotel Café Restaurant
De Oude Smidse


Beste gasten,

We hebben afhaalmaaltijden.
Kijk voor het actuele aanbod
op onze facebookpagina
of bel : 0595 528620
Graag voor 17:00 uur bestellen.

Ons hotel is open voor wandelaars, de activiteit voor dit moment! Vlakbij start/einde van het Pieterpad , bus stopt voor de deur, ontbijt en diner via afhaalservice mogelijk. Lunchpakketten op aanvraag.

Ontdek het prachtige Hogeland met kilometers aan wandelpaden door pittoreske dorpjes als Den Andel, Saaxumhuizen, Pieterburen , Broek, Kleine huisjes en natuurlijk het mooiste dorp van Nederland, Winsum!

Struin door het Waddengebied en geniet van de schitterende vergezichten. Mail of bel ons voor onze speciale wandel aanbieding voor februari 2021!

Voor contact en reserveringen graag via de mail : info@hotel-deoudesmidse.nl

Yvonne Doesburg & Jörg ZartOver de Oude Smidse

De Oude Smidse is een gezellig hotel en restaurant gelegen in het idyllische Westernieland, 2 km van het wad. Het grenst aan het dorpje Pieterburen wijd en zijd bekend door de zeehonden, het wadlopen en het beroemde Pieterpad. Wandelen, fietsen, kanoën, veel cultuur en prachtige natuur – hier valt volop te genieten.

Wij zijn Yvonne en Jörg. We hebben 15 jaar in Azië gewerkt en veel door de wereld gereisd. Een prachtige tijd in exotische oorden maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Wij zijn neergestreken in een van de mooiste gebieden van Nederland. Het Hoogeland in Noord Groningen!

Waar U ook voor komt, wij gaan er alles aan doen om U een heerlijke tijd te bezorgen en volop zult genieten, zodat U graag weer bij ons terugkomt.  Ontwerp: ReMedia.nl | Links | Catering